Hirdetés

South Park - Még három évadot biztosan kapunk!

|

Hirdetés

Ahogyan korábban a South Park két atyja, Trey Parker és Matt Stone utaltak rá, előbb-utóbb meg fog szűnni a Comedy Central közel húsz éve futó sorozata, azonban erre nem mostanában kerül sor, hiszen újabb évadokat rendeltek be hozzá. A GSO számolt be róla, hogy Parkerék egy sajtóközleményben megerősítették, hogy további három évadra és legalább 30 epizódra írtak alá szerződést. Ez nem kevesebbet jelent, minthogy 2019-ig biztosan műsoron maradnak a kis pöcsösök és így nem csak a 20. évforduló, de a 300. epizód ünneplése is lehetővé válik. A South Park szeptember 16-án tér vissza a 19. évaddal, de ne felejtsétek el a Parker-Stone páros által készített South Park: The Fractured but Whole videojátékot sem, amely a Ubisoft égisze alatt készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.