Hirdetés

Southpaw - Eminem újra drámában!

|

Eminem (aka Marshall Mathers) újfent filmszerepet vállalt, méghozzá a DreamWorks tulajdonában levő bokszdrámában, a Southpaw-ban.

Hirdetés

A 8 mérföldben már bizonyított rapper a Sons of Anarchy készítőjének, Kurt Sutter új filmjében kapott főszerepet, amelynek jogait a DreamWorks szerezte meg. A sztori szerint Eminem egy váltósúlyú bokszolót alakít majd, akinek egy a magánéletében elszenvedett tragédia miatt összeomlik az addigi sikeres élete, és nagy gondokkal kell megküzdenie a bokszolás mellett. A film produceri munkálatait állítólag a rapper menedzserei vállalták el. Eddig nem sok mindent tudni a projektről, de az előzetes jelek bíztatóak. Amint értesülünk bármilyen infóról a Southpaw-val kapcsolatban, ismertetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.