Hirdetés

Southpaw trailer - Jake Gyllenhaal szálkásabb, mint egy kárászraj

|

Hirdetés

Hol van már az Éjjeli féreg cingár kis gennyládája? Már a Southpaw legelső fotóin sem ismertük fel, erre tessék, megérkezett Antoine Fuqua (Kiképzés,  Támadás a Fehér Ház ellen, A védelmező) új filmjének első előzetese és csak ámulunk rajta, hogy Gyllenhaal mennyit dolgozott a testfelépítésén az utóbbi időben. Persze nem véletlenül néz úgy ki, mintha profi bokszolónak akarna állni, ugyanis a Southpaw-ban pont ezt a sportot fogja űzni Billy Hope képében és meg sem fog állni a csúcsig az edzője (Forest Whitaker) segédletével, viszont nem csak a ringben kell majd küzdenie, hanem egy megrázó tragédiát követően átvitt értelemben otthon is. A forgatókönyvet Kurt Sutter, a Kemény motorosok írója szállította és az alábbi trailer alapján elkönyvelhető, hogy ez bizony R-kategóriás, drámától sem mentes élménynek ígérkezik az őszinte fajtából. https://www.youtube.com/watch?v=D68vmev7KZc A Southpaw július 31-én várható és ha esetleg nyom valamit a latba Gyllenhaal és Whitaker neve mellett, akkor eláruljuk, hogy méh 50 Cent, Naomie Harris, Tyrese Gibson és Rachel McAdams is benne lesz. Nektek bejövős a trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.