Hirdetés

Egy rakás képet kaptunk Steve Carell komédiasorozatához, melyben az űrhadászat vezetője lesz

|

A hivatalos és egyébiránt tetszetős képek mellé végre megtudtuk a premierdátumot is.

Hirdetés

Steve Carell és Greg Daniels újra együtt. Ha az utóbbi neve nem mondana semmit, akkor elég annyit tudni róla, hogy többek között olyan meghatározó sorozatoknál volt készítő, író vagy éppen producer, mint a Városfejlesztési ügyosztály, a Texas királyai, A Simpson család és persze nem utolsósorban A hivatal. Az utóbbiban együtt dolgozott Carellel és pontosan emiatt került fel legújabb projektjük, a Space Force sokunk várólistájára. A Netflix berkein belül készülő szériához a minap pedig egy rakás képet is közzétettek, valamint végre megtudtuk a premierdátumot is.

 

Hirdetés

A Space Force Carell karakterét, Mark R. Naird generálist teszi meg központi figurának, aki azt a feladatot kapja egyenesen a Fehér Háztól, hogy mihamarabb lépjen amerikai ember újra a Holdra. Naird és nemes tudósokból, valamint űrhajósokból álló csapata egy fékevesztett hajrába kezd, hogy nemzetközileg megint ők kerekedjenek felül. A csatolt képeken pedig jól látszik, hogy Carell mellett milyen színészeket is meg tudtak nyerni a sorozathoz, úgymint John Malkovich, Lisa Kudrow vagy éppen a feltörekvő Diane Silvers.

 

A Space Force május 29-én debütál majd a Netflixen, várhatóan magyar felirattal. Ti fogtok tenni vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.