Hirdetés

Spanyolország királynője - Penélope Cruz hazánkban forgatott

|

Hirdetés

Queen of Spain, avagy Spanyolország királynője címmel több hétig Magyarországon forgott Penélope Cruz új vígjátéka, amelyben a színésznőn kívül szerepel a Torrente-filmekből ismert Santiago Segura és a Homeland sztárja, Mandy Patinkin is. Az 1994-ben Oscar-díjat nyert Fernando Trueba által írt és rendezett komédia sztorija az 1950-es években, Madridban játszódik és egy filmforgatás történetét meséli el. A szereplők már ismerik egymást, 1938-ban együtt forgatták a The Girl of Your Dreams c. filmet. A Spanyolország királynője, az Álomlány folytatása, amelyben visszatérnek az eredeti szereplők, és húsz évvel később folytatódik a történet. Penélope Cruz egy Macarena Granada nevű színésznőt alakít, akiből az eltelt 20 év alatt hollywoodi sztár lett, így tér vissza szülőföldjére, Madridba. A "film a filmben" történetben a hollywoodi sztár I. Izabella spanyol királynőt alakítja, de hatalmas bonyodalmakat okoz és totális káoszba sodorja a filmbeli forgatást.

Spanyolorszag_kiralynoje_Laokoon_Filmgroup_sajto22
A forgatás Budapesten április elején fejeződött be (a magyarországi munkálataokért a Saul fia filmet is gyártó Laokoon Filmgroup felelt), innen Madridba utazott a stáb, ahol előreláthatóan május végig tart majd a munka.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.