Hirdetés

Nem meglepő, hogy miért álltak le a Spawn film előkészületei

|

Hollywood megint a legrosszabb oldalát mutatja.

Hirdetés

Tavaly végre elkezdhettük remélni, hogy a Blumhouse Productions és a Spawn-képregénysorozat mögött kreátorként álló Todd McFarlane végre méltó mód filmvászonra ülteti a démoni szuperhőst az 1997-es, csúfos próbálkozás rebootjában, amihez ráadásul Jamie Foxx és Jeremy Renner főszerepekben csatlakozott. A film egy kőkeményen R korhatár-besorolású, a korábbinál sokkal sötétebb produktumnak indult, de állítólag pont ez vezetett ahhoz, hogy a mai napig nem tudott kamerák elé állni a stáb.  

Hirdetés

McFarlane a San Diego Comic-Conon beszélt róla, hogy pénzügyi problémák állnak a hányatott sorsú projekt legújabb csúszása mögött, mert noha ő mindvégig kitart a felnőtteknek szóló korhatár mellett, a stúdiók nem szívesen fektetnek egy ilyen alkotásba, mikor a családbarát, PG-13 keretek között mozgó szuperhősfilmek sorra döntik a rekordokat a pénztáraknál. A képregényíró továbbra is elkötelezett, és ha kell, Kickstarter kampányba fog, hogy a rajongók segítségével elhozhassa Spawnt.

"20 millió dollárra van szükségem, hogy megcsináljam ezt a filmet, annyim viszont nincsen. Másokhoz kell fordulnom, hogy pénzt szerezzek, de amint ez megtörténik, rögtön beleszólást akarnak. Mint mondtam, soha véget nem érő párviadal ez, elvégre míg én szeretném elkészíteni ezt a kis R-besorolású filmet, ők a PG-13, sikeres alkotásokat preferálják. Azonban vannak olyanok is, akik nem a rendszer részei, de szívesen támogatnának. Meg fogjuk csinálni. Próbálok kimérten hozzáállni, de kezdem elveszíteni a türelmemet. Próbálkozunk, így vagy úgy, de el fog készülni a film, megígérem. Ezt most nem fogom elengedni."

Egyelőre sajnos ez a helyzet áll fenn, de remélhetőleg az idő múlásával biztatóbb fejleményekkel tudunk szolgálni a Spawn rajongóinak, mert ez a karakter tényleg megérdemelne egy félelmetes, vériszamos, paráztató mozifilmet, amiben a készítőgárda szíve-lelke benne volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.