Hirdetés

Spectre - A leghosszabb Bond-film lehet

|

Hirdetés

A 24. Bond-kaland, a Spectre - A Fantom visszatér premierje rohamosan közeledik, és ehhez mérten egyre inkább megszaporodnak az információk Daniel Craig vélhetően utolsó vodka-martini szürcsölgetéséről. Úgy néz ki, hogy ez az esetleges búcsú elég hosszúra fog sikeredni, ugyanis több lapinformáció is 160 vagy ahhoz közeli, 155 perces játékidőről ad számot. Amennyiben ez így lesz, azzal a Craig-éra a játékidő tekintetében a végletekként fog bevonulni a franchise történetébe: a sorozat legrövidebbje A Quantum csendje volt a maga 106 percével, de a játékidő hosszát tekintve először a Casino Royale állított fel rekordot 144 perccel, amire a Skyfall 1 percet licitált rá, de a Spectre erre a jelek szerint még több pluszt dob. Ugyanakkor kérdéses, hogy egy kém-thrillernek mennyire tesz jót az ilyen hossz, hiszen J.J. Abrams is megmondta már, hogy a rendező szerint a két óránál hosszabb játékidőnek nagyon jó indok kell. Mindenesetre bízzunk benne, hogy Sam Mendes (és a film vágója, Lee Smith) tudni fogja, mi maradjon a kész műben, ami hozzánk november 5.-én érkezik a mozikba. Szerintetek nem lesz rövid?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.