Hirdetés

Spectre - Címlapon az új Bond-lány

|

Hirdetés

Nemrég futottak be az első képek a következő James Bond filmről, a Spectre címűről, máris újabb fotókon legeltethetjük a szemünket: az új Bond-lány került "terítékre" a Loaded Magazine címlapján. A francia színésznő, Léa Seydoux talán első hallásra nem sokat mond, de szerepelt az Éjfélkor Párizsban, a Mission: Impossible - Fantom protokoll, az Adéle élete 1-2. fejezet és a Grand Budapest Hotel filmekben is, legközelebb pedig ő fogja a következő Bond-hölgyet, Dr. Madeleine Swannt életre kelteni. Karakterének szerepéről egyelőre nem tudunk többet, de a történet szerint Bond ismét kénytelen szembenézni a múltjával, ezúttal egy rejtélyes üzenet készteti a 007-es ügynököt arra, hogy egy rejtélyes szervezet nyomára járjon és felfedje a Spectre mögött rejlő borzalmas igazságot. [gallery ids="46142,46141,46140,46138,46139"] A 2015. november 6-ra belőtt Spectre szereplőgárdájában rajta és Craigen kívül ott van még Ralph Fiennes, Dave Bautista, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Ben Whishaw és Naomie Harris is, a rendező pedig Sam Mendes, akinek sok más mellett a Skyfallt és az Amerikai szépséget köszönhetjük. Nézzétek meg a fenti képeket, majd válaszoljatok a kérdésre: Seydoux az eddigi legszexibb Bond-lány vagy sem?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.