Hirdetés

Spectre - Fokozódik az akció az új TV Spotban

|

Hirdetés

Az NBA döntőt kihasználva a Sony egy vadonatúj Spectre TV Spotot mutatott be a nézőknek, amely némi betekintést enged a következő Bond filmbe. Nagyon úgy tűnik, hogy Sam Mendes rendező egyáltalán nem spórolt az akcióval, így már ez a rövidke videó is rengeteg adrenalint és pörgést ígér. A 2012-es Skyfall-al a készítőknek igen magasra sikerült tenniük a mércét úgyhogy nagyon reméljük, hogy a következő dobásuk sem okoz csalódást. A Spectre november 6.-án érkezik a mozikba Daniel Craig főszereplésével, rajta kívül pedig olyan színészekkel találkozhatunk még, mint Ben Whishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Monica Bellucci, David Bautista, Léa Seydoux és Stephanie Sigman. https://www.youtube.com/watch?t=34&v=6lsAyK4aRNs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.