Hirdetés

Spectre klip - Amikor James Bond és Drax összecsapnak

|

Hirdetés

A Sony Pictures tovább tolja a 007 Spectre: A Fantom visszatér marketingszekerét. Ezúttal egy vadonatúj klipet vehettek szemügyre, amelyben a Dave Bautista (A Galaxis őrzői, Riddick, WWE) által játszott henchman, Mr. Hinx és a mi kedvenc James Bondunk, Daniel Craig összecsapását láthatjuk egy vonaton. Ennél többet mondani vétek lenne, elvégre nem szeretnénk semmilyen meglepetést lelőni Sam Mendes november ötödikén megjelenő filmjéből, így aki kíváncsi a két titán adok-kapokjára, ne fogja vissza magát, kattintson: https://www.youtube.com/watch?v=n5FMuc4AGCg Craigéken kívül Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Léa Seydoux és Stephanie Sigman emelik még a Spectre színvonalát majd. A végső előzetest láttátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.