Hirdetés

Spectre - TV-Spot és poszter érkezett

|

Hirdetés

Már kevesebb, mint két hónap és a kémek kémje, a napokban rekordot döntő, leghosszabb ideje a trónon ülő őfelsége legtitkosabb ügynöke, James Bond visszatér a vásznakra, hogy régi (most persze új) ellenségével nézzen farkasszemet. A minap már napvilágot látott az is, hogy a Grammy-díjas Sam Smith énekli a Spectre betétdalát (Writing On The Wall címmel), ami az ígéretekkel ellentétben még nem került a nyilvánosság elé, viszont egy új, akciódús TV Spot, némi friss képanyaggal és egy szuper elegáns poszter már igen. A 24. Bond-kaland nálunk november 5.-étől látható a főszerepben negyedjére - és talán utoljára - Daniel Craiggel, ellenfele a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz lesz A Galaxis Őrzői Drax-ával (Dave Bautista) az oldalán, miközben a 007-es elcsavarja Monica Bellucci és Léa Seydoux fejét is, de természetesen visszatér a Skyfall után Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Naomi Harris is. Ti várjátok már? https://www.youtube.com/watch?t=31&v=pw5n9Oa-RcA

007 Spectre Poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.