Hirdetés

Spider-Gwen filmet tervez a Marvel és a Sony?

|

Hirdetés

Miközben továbbra is arra várunk türelmesen, hogy bejelentésre kerüljön a következő Pókembert alakító színész neve, addig érdekes információk szállingóznak a kiadók terveiről. A Marvel fejese, Ike Perlmutter például zöld utat adott egy önálló Spider-Gwen képregényszériának, amelyből később mozi készülhet. Még mindig sok mindent nem tudunk a kiadók terveiről, viszont azt már igen, hogy az új Pókembert nagy valószínűséggel az Amerika Kapitány: Polgárháborúban akarják bevezetni és azt követően kap majd egy önálló filmet és ne feledjük el a LEGO kalandot jegyző kreatív elmék által tervezett animációs alkotást sem. Most úgy tűnik, hogy Pókember univerzuma egy további projekttel is bővül. A Marvel vezérigazgatója, Ike Perlmutter (aki Kevin Feige főnöke) zöld lámpát adott egy saját Spider-Gwen képregénynek, melyben egy párhuzamos univerzumban Gwent harapta meg egy radioaktív pók. A széria első része idén februárban mutatkozott be.

4189110-smu_spider-gwen
A Bleeding Cool értesülései szerint Marveléknél már tervben van a Spider-Gwen film, melyben a spekulációk szerint Emma Stone játszhatná a főhősnőt. A Sony múltbéli, nagy port kavart kiszivárgott levelezéseiből tudjuk, hogy nagyon szerettek volna összehozni egy női Pókember mellékszálat, sőt már írót is találtak hozzá Lisa Joy személyében, aki visszahozta volna Gwent A csodálatos Pókember 2 eseményei után, méghozzá pókasszonyként - és ez mindösszesen egy hónappal azután történt, hogy először pillanthatták meg a rajongók a Spider-Gwen képregényt. Vajon melyik stúdiónál vannak a jogok? És melyik akarja az adaptációt? Esetleg mindketten használhatják a karaktert, mint Higanyszál esetében a Fox-szal? Egyelőre mindez puszta spekuláció, ezért óvatosan az örömmel vagy a haraggal, de azért muszáj megkérdeznünk: vevők lennétek egy Spider-Gwen mozira, mondjuk Stone kisasszonnyal?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.