Hirdetés

Miben fog hasonlítani Pókember Harry Potterre?

|

Kevin Feige beszélt róla, hogy milyen formában képzelik el a potenciális folytatásokat a Pókember: Hazatérés-hez. És végre megerősítést kapott, hogy ki fogja játszani a film ellenlábasát.

Hirdetés

Idén végre megismerhettük Tom Holland igencsak fiatalka Pókemberét az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, és bár feltűnően gyakran rebootolták a karaktert az elmúlt időszakban, ez esetben igazán elnézhető neki. Peter Parker így végre csatlakozhatott a Marvel Filmes Univerzumhoz, és szerencsére a bemutatkozása is reménykeltőre sikeredett, a Pókember: Hazatérés pedig már gyártás alatt áll.

Hirdetés

Az, hogy Peter Parkert ennyire megfiatalítják, és középiskolai környezetbe helyezik az egyik legkorábbi döntések egyike volt, amikor a Marvel megkapta a kreatív irányítást a karakter fölött. Már ezzel kiugrik a többi film közül, de az a kérdés, hogy az esetleges folytatásokban is maradna-e az iskolapadban. Kevin Feige a Collider újságírójának kérdéseire válaszolva mondta el a következőket:

Az első lépés az volt, hogy bemutassuk az új Pókembert a Polgárháborúban, és az emberek úgy hagyják el a mozit, hogy azt mondják "Tetszik ez a Pókember, többet akarok látni belőle". Úgy gondolom ez sikerült. A következő lépés, hogy a Pókember: Hazatérésnek jól kell sikerülnie, megerősítve a Marvel Filmes Univerzum nagyszerű voltát, miközben az emberek újra és újra beleszeretnek a karakterbe.

Ezután Feige rátért arra, hogy milyen ötleteik vannak az új Pókember széria folytatására, amelyet egy másik ikonikus sorozatból merítettek:

Tudnánk még többet csinálni belőle ezután? Persze. Ez most a második évről szól, a következő lehetne esetleg a harmadév? A következőben legyen végzős? Esetleg a kettő között egy nyári szünet? Nem tudom hogyan, de ez volt az egyik legkorábbi ötletünk, hogy Peter kalandjai annyiban hasonlítsanak a Roxfort tanulóiéra, hogy minden film egy évet ölelne fel.

Ez a megközelítés mindenképpen friss lenne, de ehhez először is a kezdőfilmre jól kell reagálnia a közönségnek.

A főgonoszt illetően beigazolódtak azok a pletykák, amelyek Michael Keaton részvételéről szóltak, aki Keselyűt fogja megformálni. Feige-től megkérdezték vele kapcsolatban, hogy a karakter metahumán lesz-e:

Azzal, hogy csatlakozik a Filmes Univerzumhoz, egy olyan világhoz is csatlakozik, ahol személyesen ismeri Tony Stark-ot, és egy számtalan kiegészítővel felszerelt öltözetet kapott, amelyet még nem láttunk a Stark Industries-tól. Ennek volt értelme - mert ez a mozis univerzum egyik bástyája, hogy sokkal inkább technológiai alapú. Egy olyan világban, ahol Falcon egy gyönyörű pár szárnnyal röpköd ide-oda, logikus, hogy Vulture-nek is technológiai hátteret adjunk.

Hogy mit süt ki mindebből Jon Watts rendező, azt megtudhatjuk kevesebb, mint egy év múlva, hiszen az amerikai premier 2017.július 7.-ére van ütemezve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.