Hirdetés

Spielberg csinálna egy Indiana Jones 5-öt Harrison Forddal

|

Hirdetés

Mikor legutóbb hallottunk az Indiana Jones 5 tervéről, Spielberg azt mondta, hogy Chris Prattet képzeli el Harrsion Ford helyére az ikonikus archeológus szerepére. Ez azonban úgy tűnik, most fordulatot vett, ugyanis a veterán rendező mégis visszahívná a már szintén nem fiatal Harrison Fordot még egy folytatásra. Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy az eredeti széria következő részét kapjuk, egy rebootot, vagy esetleg egy prequelt, ahol egy fiatalabb színész alakíthatná a kis Indy-t, és Ford mondjuk az apját. Utóbbi esetén sem számíthatunk Prattre, mert nemrég megerősítette, hogy nem lesz a franchise részese, így más fiatalember után kéne néznie Spielbergnek. Persze korai még a spekuláció, ugyanis a Disney ezzel a projekttel csak az új Star Wars produkciók után szeretne foglalkozni. A 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában Ford 66 éves volt, ami már megnehezítette az akcióhoz szokott régészprofesszor dolgát, és idén, 73 évesen tér vissza Han Soloként a mozivászonra. A színész terveiben úgy tűnik, hogy még nincs helye a nyugdíjnak. Ha eddig ez a sor nem bizonyította volna, akkor érdemes rátekinteni a következő Szárnyas fejvadász filmre is, amelyre már szintén aláírt. Vajon bírná még Indiana Jones tempóját? És ha nem, akkor is visszatér, csak esetleg más szerepben vagy pozícióban? Sokszor viccelődnek azzal Spielbergék, hogy Harrison Ford és Tom Hanks egyfajta versenyt űznek a direktor filmjeiben való szereplésből, és ha megvalósul az új Indiana Jones film Forddal, akkor át is veszi a vezetést.

Valószínűleg Harrisonnal fogom csinálni az Indy 5-öt, és így lesz neki 5 szerepe, míg Tomnak csak 4...ezért kell Hankst még egyre felkérnem, így egálban lesznek. És szerintem ezután váltok egyet és minden másban csak Daniel Day-Lewist fogom szerepeltetni.
(Ezekről a filmekről van szó: Tom Hanks: Ryan közlegény megmentése, Kapj el, ha tudsz, Terminál, Kémek hídja. Harrison Ford: Indiana Jones 1, 2, 3, 4, és valószínűleg az 5. is) Meglátjuk, hogy végül ki állhat a Spielberg alkotások színészdobogójának tetejére.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.