Hirdetés

Spielberg rendezi a Ready Player One adaptációját (Frissítve)

|

Hirdetés

Léteznek olyan könyvek, amik azonnal megjelenésük után klasszikussá válnak: ilyen lett Ernest Cline zseniális Ready Player One című geek mennyországa is, amelyből az egyik legnagyobb rendező, Steven Spielberg készít sci-fit a Warner Bros. megbízásából. A Ready Player One sztorija 2044-ben játszódik, ahol az emberek egy virtuális utópiában, az úgynevezett OASIS-ban töltik mindennapjaikat, miközben a való világ szépen-fokozatosan darabjaira hullik körülöttük. Főhősünk, a gimnazista Wade Watts is arról álmodik, mint mindenki más, hogy megtalálja a virtuális világ kincsét, amit annak alkotója, James Halliday rejtett el és az első szerencsésre, aki megfejti a hozzá vezető feladatokat, hatalmas vagyon és hatalom száll. A siker azonban nem jön könnyen, ugyanis óriási popkultúrális ismeretek szükségesek hozzá. Frissítés: A Warner bejelentette, hogy 2017. december 15-én jön a filmadaptáció Spielberg rendezésében. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a forgatás mikor indul.

Ready-Player-One-Ernest-Cline-2
A forgatókönyvet Zak Penn (Bosszúállók) írja Cline regényéből, a forgatás pedig akkor kezdődik el, amint Spielberg befejezte a The BFG című filmje munkálatait. Ha a Warnernek sikerül megszereznie a jogdíjakat az utalásokhoz és felhasználásokhoz, akkor igazi geekcsemegét kaphatunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.