Hirdetés

Spielberg Vissza a jövőbe és A cápa remake-ben gondolkodik?

|

Hirdetés

Lassan lejár a DreamWorks szerződése a Disneyvel, egészen pontosan a direktor következő filmje, a The BFG után, így azt kezdte el fontolgatni, hogy legközelebb a Universal stúdióval áll össze. Ezen kívül valami olyat is bejelentett, ami mindenkit sokkolt, mégpedig azt, hogy a jövőben két nagyon népszerű franchise-t is újrázni szeretne. Ezek nem mások, mint az első nagy rendezői áttörése, az 1975-ös Cápa, és az 1985-ös Vissza a jövőbe széria, melynek annak idején producere volt. A The Hollywood Reporter hozta le a bejelenésről szóló hírt:

(Steven Spielberg) olyan híres Universal franchise-ok rebootolásában gondolkodik, mint A cápa vagy a Vissza a jövőbe.
Persze még korai pánikba esni, mert a szerződést még nem kötötték meg a stúdiók, és ha megtörténik, akkor sem biztos, hogy megvalósulnak ezek a tervek. Igaz, a Universal Pictures-nél mindig voltak fenntartva irodák a 69 éves rendezőnek, még akkor is, ha a DreamWorks inkább a Paramounttal, vagy a Disney-vel szeretett kollaborálni. A legutóbbi nagy sikerében, azaz a Jurassic Worldben is benne volt Spielberg keze, mint executive producer, és fontos szerepe lesz abban is, hogy megvalósuljon ennek folytatása. A Vissza a jövőbe trilógiát annyira nem kell félteni, hiszen Robert Zemeckis nem régiben úgy nyilatkozott, hogy csakis a holttestén keresztül piszkálhatja meg bárki is remekművét, és ha csak nem történik valami hirtelen baleset vele, vagy Bob Gale-lel, akkor még biztosan sok ideig csak távolról fogják kerülgetni az újrázni vágyók ezt a projektet. A cápa viszont sokkal sérülékenyebb, hiszen annak rendezői székében maga Spielberg ült, így ennek rebootolására nagyobb az esély. De bárhogy is legyen, ez mindenképpen a távolabbi jövő zenéje, hiszen a direktor mostanában eléggé el lesz foglalva. A mozikban októberben debütáló Kémek hídja után készíti el a The BFG-t, azután a Ready Player One-t, és ezen kívül legalább két terv várakozik még a sorban, igaz még csak bejelentés szintjén és nem sziklaszilárdan. Ti mennyi esélyt jósoltok a két franchise rebootolásának?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.