Hirdetés

Spin-off sorozatot kap az Odaát

|

A szörnyvadászatot hamarosan új sorozatban követhetjük az Odaát mellett.

Hirdetés

Korábban is próbálkoztak már spin-offot gyártani a töretlen sikerű Odaátnak, de ezidáig nem jött össze. Most viszont egy olyan karakter főszereplésével készülhet el a testvérsorozat, akit jól ismernek és szeretnek az immáron a 13. évada elé néző Odaát rajongói.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Kim Rhodes által alakított Jody Mills kerül majd a Wayward Sisters címet viselő spin-off élére. Mills gyakran felbukkant az Odaát utóbbi évadai során és az eredetileg seriffként bemutatkozó nő mára már maga is vadásszá vált. A Wayward Sisters szinopszisa így szól:

A sorozat Jody Mills seriff (Rhodes) és egy csapatnyi fiatal lány történetét meséli el, akik természetfölötti tragédiák következtében vesztették el a családjukat. Mills szárnyai alatt a lányok igazi szörnyvadász alakulattá válnak. Az eredeti sorozattal ellentétben, amelynek vérszerinti testvérek a főszereplői, a Wayward Sistersben egy árvákból álló családot ismerhetünk meg.

Jelen tudásunk szerint Rhodes az egyedüli szereplő az Odaátból, aki benne lesz az új sorozatban, viszont nagyon is valószínű, hogy egyéb ismerős arcok is felbukkanjanak a spin-off epizódjai során. A sorozat pilotjául az Odaát 13. évadának egyik része fog szolgálni, amelynek fogadtatása nagy valószínűséggel befolyásolni fogja, hogy a The CW végül programra tűzi-e a szériát.

Ha mindez megvalósul akkor a csatornának ez lesz a második televíziós univerzuma a DC-s sorozatok mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.