Hirdetés

Spin-off filmet kap a Démonok között

|

Legutóbb még a Démonok között folytatását pletykálták, most viszont az is kiderült, hogy egy spin-off epizód is készül, azonban sajnálatos módon nem James Wan rendezésében.

Hirdetés

Mi kifejezetten kedveltük James Wan korrektül összerakott horrorját, amit a nézők egyenesen imádtak (316 millió dollár bevétel), hiszen hatalmas siker lett - talán éppen ezért döntött úgy a New Line Cinema, hogy egy esetleges folytatás mellett megpróbálkoznak egy mellékággal is, amelynek középpontjában a képen látható Annabelle baba állna. A bábu a Démonok közöttben megismert házaspár (Patrick Wilson és Vera Farmiga) "gyűjteményébe" került, így semmi logikus ok nincs arra, hogy miért ne készülhetne róla film, csak kicsit feleslegesnek érezzük. Kicsit nagyon. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a projekt valóban el fog készülni, hiszen a New Line már rendezőt is talált John R. Leonetti képében, aki a Démonok közöttön operatőrként dolgozott, egyébként pedig a Pillangó-hatás 2-őt készítette, tehát van okunk aggódni. Állítólag a forgatás 2014 tavaszán indulhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.