Hirdetés

Spinoff-sorozat készül a The Boys világában, és az is kiderülhetett, miről szól majd!

|

A szuperhősök következő nemzedéke.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben visszatért az Amazon Prime Video ultraerőszakos szuperhősös sorozata, első nekifutásra rögtön három résszel, ami a platform legnézettebb debütálása volt valaha, és a hétről hétre érkező epizódokat is sokkal nagyobb érdeklődés övezi, mint a korábbi évad esetében. A Garth Ennis képregényéből adaptált The Boys című tévésorozat tehát elképesztő siker, így hát nem csoda, hogy az Amazon már az első spinoff elkészültét sürgeti.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az egyelőre cím nélküli sorozat Amerika egyetlen, kimondottan szuperhős-növendékek számára fenntartott főiskoláján fog játszódni, amelyet a hősöket futtató Vought International vezet. Az anyasorozat szellemiségéhez méltóan az erősen korhatáros spinoff is tele lesz durvulással, ami olyan hormonoktól túlfűtött fiatalokra fókuszál, akik egymással vetekednek fizikumukat, szexualitásukat és erkölcsi határaikat egyaránt próbára téve, hogy a legjobb városokban alkalmazzák őket szuperhősökként. A szériát kábé Az éhezők viadala, a Szuper felsőtagozat és a The Boys keresztmetszeteként kell elképzelni, természetesen az utóbbi sötétebb, szatirikus hangvételével megspékelve.

A showrunner Craig Rosenberg lesz, aki producerként és forgatókönyvíróként szintén kivette a részét a The Boys sikeréből, és a készülő spinoff első felvonását is ő vetette papírra. Mellette az eredeti sorozatért felelős Eric Kripke, valamint Seth Rogen és Evan Goldberg producerként veszik ki a részüket a munkálatokból. Egyelőre nehéz lenne megmondani, mikorra várható a The Boys mellékszála, de a beszámolók szerint az Amazon jelentősen meggyorsította az előkészületeket, és szeretnék mielőbb műsorra tűzni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.