Hirdetés

Spin-off szériával bővül a Castlevania univerzuma a Netflixen

|

Új szereplőkkel és új korszakban folytatódik a küzdelem Drakula és a pokol szörnyei ellen.

Hirdetés

Bár azt több fronton is megerősítették a készítők, hogy Trevor Belmont és Sypha Belnades kalandjai a nemrégiben megjelent negyedik évaddal véget érnek, azt egyik bennfentes sem zárta ki, hogy valamilyen formában folytatódni fog a Castlevania. Erre végre hivatalos megerősítés is érkezett a Netflixtől, ugyanis érkezik a spin-off a sokak által a legjobb játékadaptációnak aposztrofált sorozathoz.

Itt pedig érkezzen rögtön az első szemöldökráncolás, ugyanis az új kaland a francia forradalom idejére kalauzolja majd a nézőket, mintegy 300 évet ugorva előre az időben. Hogy mégis mi a furcsaság? Az első információk szerint a főszereplő Richter Belmont, aki Trevor és Sypha fia, valamint Maria Renard lesznek. Ha tényleg ebben a formában akarják megvalósítani a készítők a spin-offot, akkor rögtön azzal a súlyos kérdés megválaszolásával kell kezdeniük, hogy hogyan élte meg Richter a több mint 300 éves kort?

Hirdetés

Jó hír azonban, hogy az eredeti animációs sorozatot sikerre vivő kreatív szakemberek mind visszatérnek a kvázi folytatásra: az executive producer Kevin Kolde, a rendező Sam Deats, a rendezőasszisztens Adam Deats, valamint új tagként Clive Bradley is csatlakozik, mint társíró és showrunner. Az animációért továbbra is a Powerhouse Animation fog felelni.

Ezek a fejlemények eloszlathatják a fanyalgók kételyeit azzal kapcsolatban, hogy a Netflix csupán még egy bőrt szeretne lehúzni egy már töviről hegyire bemutatott történetről. Ahogy azt Deatsék már korábban, és most a hivatalos bejelentéskor is pedzegették, rengeteg ötletük vár megvalósításra ebben az univerzumban, úgyhogy mi is kíváncsian várjuk, mi fog kisülni abból, amikor a vámpírok az egyébként hírhedten véres francia forradalom bugyraiban igyekeznek tovább nyomorítani az emberiséget.

Ti beneveztek majd a spin-offra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.