Hirdetés

Ő lehet a Galaxis Őrzői 2 főellensége?

|

Hirdetés

SPOILER! A Galaxis Őrzői eddig is a furábbnál furább kozmikus karaktereiről volt híres, de a folytatásban talán még az előző rész figuráira is rákontrázhat a főellenség. Egy új pletyka szerint a Marvel képregények egyik legszokatlanabb gazfickója állhatja az Őrzők útját James Gunn 2014-es filmjének második felvonásában. Természetesen a készítők közül senki sem erősítette meg a híreszteléseket, de ha nem szeretnél semmit ellőni magadnak a film megtekintése előtt, akkor jobb, ha nem olvasod tovább a cikket, mert fennáll a SPOILER veszély! A Geek.com forrásai szerint nem más, mint Ego, az élő bolygó fog bemutatkozni a Galaxis Őrzői Vol. 2-ben. Az oldal azt állítja, hogy az információt a produkcióhoz közel álló embertől szerezték. Szóval, ha mindez igaznak bizonyul, akkor mégis, hogyan kell elképzelnünk egy szuper gonosz bolygót?

Ego
A képregényekben egy kozmikus lény, a Stranger (Idegen) szeszélyességnek köszönhető Ego létrehozása, aki fogott egy átlagos égitestet és élő bolygóvá változtatta. A létezése és feladata értelmét kereső Ego galaxis hódító hadjáratba kezdett, ám végül Thor megállította. A karaktert Thanoshoz és a Gyűjtőhöz (The Collector) is fűzik szálak, de a villámlás istenével nyúlik vissza legtávolabbra a történelmük. Vajon ez a gonosztevő lehet a kapocs a Galaxis Őrzői Vol. 2 és a Thor: Ragnarok között? A Galaxis Őrzői Vol. 2 2017 május 5-én érkezik a mozikba James Gunn rendezésében. Főbb szerepekben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Michael Rooker és Bradley Cooper.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.