Hirdetés

SpongyaBob főszereplésével hirdet rövidfilm pályázatot a Nickelodeon

|

Globális rövidfilm versenyt hirdet a mesecsatorna! Az apropó? SpongyaBob, aki igazi poptimista karakter! De mi az a poptimista? A Nickelodeon hőse igazi popkult ikon, aki örök optimizmusával bármelyik esős szerdán mosolyt fakaszt az ember arcán.

Hirdetés

Világ kisfilmesei, figyelem! A világ és Magyarország egyik legnézettebb gyerekcsatornájának köszönhetően megmutathatjátok, mit tudtok! SpongyaBob Kockanadrág történetét több mint 150 országban, 35 nyelven követhetik a rajongók, így a Föld minden tévénézője ismeri már a kedvelt karaktert, akinek megünneplésére rövidfilmes versenyen mutathatják meg az amatőr és profibb filmesek, hogy mit tudnak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.