Hirdetés

SpongyaBob megkapja második egészestés moziját

|

A második mozifilmet tervezik kiadni a Nickelodeon csatornán hatalmas népszerűséggel futó SpongyaBob Kockanadrágról, melyben remélhetőleg nem tűnik fel ismét David Hasselhoff.

Hirdetés

A Paramount Pictures megirigyelte a DreamWorks animációs részlegének sikerét és megalapították saját hasonló indíttatású mesegyárukat Paramount Animation néven. A Variety tudni véli, hogy mivel a Nickelodeon jogai a Paramountnál csücsülnek, ezért a cég úgy gondolta, hogy egész estéts filmet készíttetnek a legsikeresebb sorozatról, SpongyaBobról. Fel is kérték már a Kung Fu Panda 2 írópárosát, Jonathan Aibel és Glenn Berger művészeket, hogy körmöljék le a folytatás szkriptjét. Az ő munkájukat segíti majd Paul Tibbitt, aki a Spongyabob sorozat írója és producere egyben. A 2004-ben megjelent SpongyaBob - A mozifilm tehát folytatással gyarapodik, remélhetőleg a nézők vevőek lesznek a mozikban is a kis, sárga, idegesítő, szakács szivacs történetére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.