Hirdetés

Stallone a Feláldozhatók 3-ról beszélt

|

Sylvester Stallone megosztott néhány érdekes információt a következő Feláldozhatók-filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Sokan várják már a franchise 3.részét. Az első 80 millió dollárból készült és világszerte 274 millió dollárt hozott, a második rész 100 millióból készült és 300-at hozott össze. Stallone elmondta, hogy a folytatásban sok meglepetés lesz illetve több poént is bele szeretne tenni. Természetesen lesznek új szereplők is. Steven "Pókerarc" Seagalt sajnos nem sikerült "leigazolni", de Jackie Chan valószínűleg benne lesz. Néhány 22-27 év közötti színészt is le akar szerződtetni, de nem harcjelenetekre, hanem pl. számítógépek, felszerelések és egyéb küyük kezelésére. A csapatban lesz egy fiatalabb nő is, (aki nem plázacica), hanem kemény csaj lesz, aki csak úgy fogja dobálni az egysorosakat... Ti kiket szeretnétek látni a 3.részben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.