Hirdetés

Stallone elemében: Reach Me trailer és Scarpa főszerep

|

Sylvester Stallone nyugdíjas éveit tapossa, de a zsúfolásig telt naptára mit sem tud erről, két új szerepről viszont annál inkább: megérkezett a Reach Me előzetese és a Scarpa című projekt első infói is.

Hirdetés

A Variety jelentette, hogy Sylvester Stallone elvállalta a Scarpa című film főszerepét, amelyben egy Gregory Scarpa nevű maffiózót játszik majd, aki a Colombo család megbízásából számos gyilkosságot követett el, majd az FBI egyik informátora lett. Később, 1993-ban három gyilkosságot magára vállalt, börtönbe került és egy évre rá végzett vele az AIDS. A Millennium Filmes támogatásában készülő projekt rendezését Brad Furmanre (Az igazság ára, Vakszerencse) bízták, a produceri teendőket pedig Irwin Winkler (Rocky) és Avi Lerner (A feláldozhatók) látják el. A szkriptet a Nagymenők, a Casino és a Vegas írója, Nicholas Pileggi készíti, a forgatás várhatóan 2015-ben indul. Stallone másik projektjéről, a Reach Me-ről a folytatásban olvashattok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.