Hirdetés

Stallone és Schwarzenegger újra együtt

|

Természetesen nem valami bulvár „Túl a barátságon” sztoriról van szó, csupán arról, hogy az egykori Rambo és Terminátor újból együtt dolgozik, ezúttal pedig egy börtönfilmben tesznek rendet.

Hirdetés

Mióta Stallone visszatért Hollywood vérkeringésébe, és az osztrák tölgy sincs elfoglalva a kormányzati teendőkkel, mindkettőjük naptárában megsokszorozódtak a bejegyzések. Most  pedig az újabb The Expendables mellett ismét együtt dolgozik a két jóbarát a The Tomb című börtönfilmben. Stallone alakítja Ray Breslint, a világ legjobb biztonsági rendszereinek a tervezőjét, aki egy napon egy olyan börtönben találja magát, amit maga tervezett, ezért ki kell találnia, hogyan szökjön meg saját kalitkájából. Schwarzenegger pedig egy Church nevű börtönőrt fog játszani, aki azért küzd, hogy a rabok nehogy elveszítsék emberségüket a legsötétebb órákban. A filmet Mikael Hafström (1408, A Rítus) dirigálja, és várhatóan 2013-ban kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.