Hirdetés

Stan Lee a Star Wars és Bosszúállók keresztezéséről beszélt

|

Hirdetés

Mivel a Disney rendelkezik a Star Wars és a Marvel filmes jogaival, sokakban felmerült már az az őrült gondolat, hogy mi lenne, ha a két világ találkozna? Belegondolni is iszonyatos, hogy hány karaktert kellene a vászonra préselni, de a Marvel képregények atyja, Stan Lee szerint semmi sem lehetetlen. A Big Issuenak adott interjúja során az írónak először azt a kérdést tették fel, hogy van-e remény arra, hogy a Marvel hősök többsége egyesüljön egy gigantikus filmben, figyelmen kívül hagyva az X-Menek és a Fantasztikus négyes jogi problémáit?

Valószínűleg igen. A világ valaha készített legdrágább filmje lesz, de ha valamit látni szeretne a közönség, akkor az előbb-utóbb megvalósul.
A Star Wars és a Marvel keresztezése ennél azért egy jóval meredekebb téma, de a 93 éves képregény készítő ezt sem tartja lehetetlennek. Példaként a Bosszúállók megalkotását hozta fel:
Hát, azt nem tudom, hogy hány karaktert fér el egy filmben, de azok az emberek, akik ezeket készítik természetesen a sikerességet tartják szem előtt. Ha úgy gondolják, hogy a Marvel karakterek bevonása a Star Wars világába nagyon sikeres lehet, akkor esélyes, hogy találnak módot az elkészítésére. Képzeljétek csak Pókembert, amint azt mondja, hogy: Az erő legyen veled. Mi már csináltunk hasonlót a képregényekkel. A Bosszúállók megalapításakor fogtunk néhány karaktert és csapatot kovácsoltunk belőlük. Annyian csatlakozhatnak hozzájuk, amennyit csak akarunk. Ki tudja, talán hirtelen Luke Skywalker is Bosszúálló lesz!
Merész gondolat az egyszer biztos és nagyon meglepő lenne ilyesmit látni a közel jövőben, de talán egyszer, ha már nem érkeznek évente Star Wars és Marvel filmek, utat találhat magának egy ilyen őrült ötlet is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.