Hirdetés

Stan Lee beszélt 2 Marvel-filmről

|

Régóta pletykálnak már 2 filmről, akiknek a főszereplői tagjai a Bosszúállóknak, de nem jelentek meg az 1.fázisban. És hogy kik ezek? Ha tovább olvasol, megtudod.

Hirdetés

Gyakorlatilag még el sem kezdődött a 2. fázis, de Stan Lee már valószínűleg a 3.fázisról beszélt. Egy interjúban azt mondta, hogy szinte biztosan számíthatunk egy Doctor Strange-mozifilmre és hogy a Fekete Párduc film jelenleg kidolgozás alatt áll. "Ó, ezekből film készül majd! Elmondhatom biztosan, hogy lesz egy Dr. Strange film! Ők dolgoznak az Hangya-filmen is és a Fekete Párduc kialakítása is folyamatban van. Ő az egyik kedvencem...Végül majdnem minden hős filmet fog kapni! Nem láttam még a forgatókönyvet, de néha ebédelek az igazgatóval vagy egy sztárral, például találkoztam már azzal, aki Hangya lesz, de nem emlékszem a nevére. De például ebédeltem már Robert Downey Jr-ral, a Vasemberrel is és beszélgettünk más karakterekről. Nagyon izgatott vagyok, amikor megyek a Marvel filmek premierjére, főleg hogy én is szerepelek bennük! Úgy gondolom, hogy kellene egy Oscar-díj kategória a "Legjobb cameo" címért! A Vasember 3-beli lett szerintem az eddigi legjobb!"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.