Hirdetés

Stan Lee csillagot kapott a Hírességek Sétányán

|

A képregényes körökben legendának számító Stan Lee-t nincs olyan magára valamicskét is adó filmes, aki ne ismerné, hiszen sok mindent tett már le az asztalra, s ezt Hollywood is értékeli.

Hirdetés

Stan Lee-re ma boldog reggel virradt, hiszen sok más sztár mellett őt is elérte azt a megtiszteltetés, hogy kapott egy az örökkévalóságot jelképező csillagot a hollywoodi Hírességek Sétányán (Walk of Fame). Lee elmondása szerint arra a legbüszkébb, hogy az évekkel ezelőtt kitalált képregényeket még mindig olvassák az emberek, az általa kiötölt hősöke továbbra is töretlenül szeretik. Gratulálunk Stan Lee mester, maradj még sokáig közöttünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.