Hirdetés

Élőszereplős Stan Lee-filmen dolgozik a FOX

|

Izgalmas hírek láttak netvilágot a minap, ugyanis vászonra viszik a Marvel Comics atyjának életét egy egészen különleges módon.

Hirdetés

Igen, a Marvel képregények legkedveltebb karaktereinek ikonikus alkotója megannyi cameo után most egy saját kalandot kap a mozivásznon. Életműve előtt tisztelegve a FOX stúdió elkezdett dolgozni egy filmen, ami viszont kicsit sem olyan lesz, mint amire elsőre mindenki számítana.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter exkluzív információi szerint a 20'th Century Fox, a stúdió az X-Men és a Fantasztikus Négyes franchise-ok mögött megszerezte Stan Lee életének jogait azzal a céllal, hogy létrehozzanak egy adott korszakra fókuszáló akció-kaland filmet. Az Alkonyat, Az útvesztő és a közelgő Power Rangers filmek mögött álló producerek, Marty Bowen és Wyck Godfrey ennél a projektnél is hasonló szerepet fognak betölteni, a feladatuk pedig egy olyan stílusú film elkészítése, mint például a Kingsman - A titkos szolgálat vagy a Roger Moore-féle 007. 

Stan Lee történetét sokan ismerjük: Lee Stanley Lieber néven született, szegény családban nőtt fel Bronxban és már tizenhét évesen belépett a képregények világába 1939-ben, ugyanis a nagybátyjánál kezdett el dolgozni a Timely Comics-nál. Lee álma az volt, hogy írjon egy "nagy amerikai regényt", és már a kilépést fontolgatta, amikor szeretett felesége meggyőzte őt, hogy adjon a szakmának egy utolsó esélyt. Így a '40-es éveiben Lee megalkotta a Fantasztikus Négyest, amely határozottan beindította a Marvel képregényeket. Jack Kirby és Steve Ditko művészekkel hős után hőst hoztak létre, többek között napjaink legnépszerűbbjeit: Pókembert, Doctor Strange-t, az X-Ment, Vasembert, a Hulk-ot, Fenegyereket és még megannyit, miközben a Marvel Comics kis kiadóból nagy vállalattá nőtte ki magát. Az 1970-es években Lee Hollywoodba költözött, hogy megvalósítsa terveit, miszerint karaktereit a kis- és nagyképernyőkre hozzák el számunkra. 

Mint már szó volt róla, a mozi nem életrajzi lesz, hanem egy akció- és kalandfilm Lee főszereplésével. A Kingsman és a Moore-korszak James Bond filmjeit fogják alapul venni, melyek hősei egysorosokkal csipkelődtek - és Moore esetében kacérkodtak a hölgyekkel -, miközben hatalmas gonosztevőket gyűrtek le, a hírek szerint pedig Lee '70-es éveiben fog játszódni, ergo még keresniük kell egy színészt, aki eljátszhatja ezt az igazán fontos ikont. A rendező és író(k) kiléte, valamint a potenciális premierdátum egyelőre ismeretlen, de minden friss információról be fogunk számolni. Aztán reméljük, hogy nem marad az igazi Stan Lee cameója nélkül a produkció, de azt nem is lehetne elképzelni.  

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.