Hirdetés

Stan Lee otthagyta lábnyomát a Hollywoodi hírességek sétányán

|

Egy ünnepélyes ceremónia keretén belül tisztelegtek a képregényes ikon előtt.

Hirdetés

A Marvel képregények legendás alakja, Stan Lee otthagyta kéz- és láblenyomatát a Hollywoodi hírességek sétányán. Az író, akinek munkássága már a televízióba és a mozikba is eljutott a TCL Chinese Theatre (Kínai Mozi) előtt tartott ceremónián nyomhatta betonba végtagjait. Az eseményen több híresség is megjelent, köztük a Marvel filmekből ismert Chadwick Boseman (Fekete Párduc) és Clark Gregg (Phil Coulson ügynök), valamint a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is jelen volt.

Hirdetés

Lee nevéhez többek között olyan népszerű képregényes franchiseok megalkotása köthető, mint a Fantasztikus Négyes, Pókember és az X-Men. A 94 éves írói a mai napig nem ment nyugdíjba és lelkesen dolgozik különböző projekteken. Legfrissebb munkája a Stan Lee's Lucky Man nevet viseli, ami egy bűnügyi sci-fi sorozat.

A Marvel filmek rajongói persze a híres cameói miatt is jól ismerik Lee-t, hiszen kevés olyan képregényfilm készült az elmúlt közel két évtizedben, amiben az író ne bukkant volna föl egy rövid szerepre. Lee állítása szerint a tucatnyi cameó közül az a kedvence, amit a Thorban csinált mivel egyedül ott szerepelt két jelenet erejéig is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.