Hirdetés

Stan Lee sem marad ki Ultron korából

|

A képregényes legenda manapság leginkább a Marvel filmekben tett cameoiról híres, és természetesen nem maradhat ki az új Bosszúállók filmből sem.

Hirdetés

Lee már leforgatta Joss Whedonnal a Bosszúállók: Ultron korás cameoját, aminek mi nagyon örülünk, hiszen az idén 92. életévét betöltő úriember tavaly lelassított a filmes feltűnések terén, persze azt hiszem mindenki képes lesz ezt megbocsájtani neki, egyrészt a kora miatt, másrészt pedig, hogy az elmúlt 13 évben 17 különböző filmben cameozott. Lee a Londoni Comic-Conon beszélt a Marvel filmek és képregények kapcsolatáról, illetve viccesen még tanácsot is adott a konkurens kiadó készülő Batman v Superman filmjéhez.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.