Hirdetés

Stan Lee szerint az X-Menek és a Fantasztikus négyes jogai visszakerülhetnek a Marvelhez

|

Eljöhet az idő, amikor a Marvel Filmes Univerzum teljes pompájukban sorakoztathatja fel a képregényes hősöket a nagyvásznon.

Hirdetés

A Marvel Studios bivaly erősen menetel előre a 2008-as Vasember óta, annak ellenére, hogy kezdetben igen csekély számú olyan karakterrel rendelkeztek, akik nagy durránasnak számítottak a képregények lapjain. Ennek ellenére a stúdió igazi sztárokat faragott azokból a hősökből, akiknek rendelkeztek a jogaikkal, de ami még ennél is izgalmasabb az az, hogy a közel 10 éves út során sorra szerezték vissza a népszerűbb karaktereiket is.

Hirdetés

Maradt azonban két óriási franchise, amelyektől a 20th Century Foxnak esze ágában sincs megvállni. Ezek az X-Menek és a Fantasztikus négyes, amelyeket alapul véve az egészen borzasztótól a páratlan gyöngyszemekig minden féle filmet alkotott már belőlük a stúdió. A Fantasztikus négyes sikertelensége miatt kételkedünk benne, hogy a Fox egyhamar a Marvel első családja néven emlegetett csapathoz nyúlna, ám abban biztosak vagyunk, hogy az X-Meneket és a hozzájuk tartozó spin-offokat még jó sokáig kívánják meglovagolni.

Nincs is ezzel baj, amíg olyan szintű alkotásokat küldenek a mozikba, mint a Logan, de előbb-utóbb azt hiszem mindannyian szeretnénk látni az MFU jelenlegi karaktereinek és az X-Menek találkozását. Hogy ez mikor fog megvalósulni? Nos, a választ Stan Lee sem tudja pontosan, de szerinte mindenképpen meg fog történni:

"Előbb vagy utóbb minden egyes karakterünk jogát visszaszerzik majd. Dolgoznak rajta, de még mindig készülnek az X-Men filmek és hasonlók. Viszont aggodalomra semmi ok. Sokkal több Marvel szuperhőst fogtok kapni az elkövetkező években, mint amennyit lesz időtök megnézni."

A 94 éves képregényíró magabiztosnak hangzik, de ki tudja mikor jön még el az idő, amikor ezek a karakterek végre egy fedél alatt lehetnek. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a nyáron azt nyilatkozta, hogy egyelőre nincs tervben a Fanasztikus négyes jogainak megszerzése, de jól tudjuk, ha meglátják a lehetőséget a jogok visszaszerzésére, akkor le fognak rá csapni. Hiszen Pókembert is megszerezték, hiába tűnt lehetetlen küldetésnek kihalászni a hálószövőt a Sony szorításából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.