Hirdetés

Stanley Tucci visszatér a Transformers: The Last Knight-ban

|

A népszerű karakterszínész is visszatér az Autobotok és Álcák legújabb harcába.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudni, hogy Mark Wahlberg visszatér Cade Yeager szerepében a következő Transformers filmben, a The Last Knight-ban és a széria olyan korábbi arcai, mint Josh Duhamel Lennox százados, valamint Tyrese Gibson Epps szerepében is újra felbukkannak. Most pedig Stanley Tucci is csatlakozott a visszatérők népes táborához. A hírt maga a színész is megerősítette a Deauville-i Film Fesztiválon.

Hirdetés

Tucci a legutóbbi epizódban, A kihalás korában debütált a Steve Jobs aspiráns, Joshua Joyce szerepében, aki a Kinetic Solution vezetőjeként ember gyártotta Transformerseket próbált gyártani, hogy a chicagoi haddelhadd után ők védjék meg az emberiséget. Természetesen ez nem éppen szerencsésen sült el.

Azt még nem tudni, hogy Tucci karakterének mekkora szerepe lesz, vagy hogy a jeleneteit egyáltalán már felvették, de A kihalás kora gyatra kritikái is a leginkább őt dicsérték, pontosabban az ő figuráját bántották a legkevésbé, lévén felmutatott egyfajta karakterfejlődést és nem ripacskodta el úgy, mint korábban John Turturro.

Az új arcok között megtalálható lesz Liam Garrigan is, aki az Egyszer volt, hol nem volt után ismét Arthur Király bőrébe bújhat (de nyilván egy másmilyenébe), valamint az Oscar-díjas Anthony Hopkins is. A film forgatókönyvéért Art Marcum, Matt Holloway és Ken Nolan felel, akik a sorozat univerzummá bővítésén is ügyködnek, a rendezői széket pedig (természetesen) ezúttal is Michael Bay látja el, most már tényleg utoljára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.