Hirdetés

Star Trek 2 - Friss forgatási kép

|

Mivel igencsak kevés hír érkezik a Star Trek folytatásáról, így most is meg kell elégednünk 1 darab forgatási képpel. Nem sok, de legalább több mint a semmi, és a saját szemünkkel látjuk, hogy halad előre a forgatás.

Hirdetés

Amióta februárban megkezdődött a forgatás, azóta szinte semmi információ nem érkezett a filmmel kapcsolatban. Amit biztosan tudunk, az az, hogy az első rész szereplői hiánytalanul visszatérnek, és hozzájuk csatlakozott a BBC-n futó Sherlock című sorozat sztárja, Benedict Cumberbatch. Az Ő szerepéről sem tudhatjuk, hogy kit is fog alakítani. Remélhetőleg egy ismert főellenség bőrébe bújtatja majd a felettébb szűkszavú rendező úr, J.J. Abrams.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.