Hirdetés

Star Trek 2 - J.J. Abrams cáfol

|

Múlt hónapban adtuk hírül, hogy Benicio Del Toro lehet a Star Trek folytatásának egyik kulcsfigurája, ám J.J. Abrams most tiszta vizet önt a pohárba és cáfol, valamint megerősít casting pletykákat.

Hirdetés

Az Oscar és Golden Globe-díjas Benicio Del Toro játszhatta volna a Star Trek 2 főgonoszát, Khan-t, legalábbis így tudtuk egy-két nappal ezelőttig. Most J.J. Abrams cáfolta a pletykákat és elmondta, hogy csak szóbeszéd volt Del Toro szerepeltetése és csak annyi igaz a dologból, hogy felkereste a színészt egy esetleges szerep erejéig. Mindemellett hozzátette azt is, hogy Alice Eve (A szabadság határai, Túl jó nő a csajom) valóban csatlakozott a csapathoz, egyelőre ismeretlen karakterként. Hogy mi fog kisülni mindebből? Talán a cáfolatot is cáfolja Abrams, majd kiderül, azonban a Star Trek 2 2013. május 17-én megállíthatatlanul érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.