Hirdetés

Star Trek 2 - J.J. Abrams jóslata

|

Komédiába is elmenne, ami az utóbbi időben történt a 2009-es Star Trek folytatása körül, de a rendező végre a helyén, a forgatókönyvvel is minden klappol, kezdődhet a forgatás... ugye?!

Hirdetés

J.J. Abrams szerint igen! Az egyedi látásmódú úriember sokadjára erősíti meg a médiának, hogy bizony, ő fogja készíteni a Star Trek 2-őt, de ezzen nincs semmi meglepődni való: korábban csak mismásolt és mellébeszélt, nem csoda a bizonytalanság megléte. A Vulture jelentése szerint Alex Kurtzman (a másodíró) végzett az első rendezői debütálásának számító Welcome to People munkálataival, így ezer százalékban a Star Trek 2-re tud koncentrálni. Ennek eredményeképpen Abrams bejelentette, hogy a forgatás idén decemberben már el is indulhat, örvendjünk! A folyatás jelenleg 2012-ről átcsúszott 2013-ra, pontos dátum még nincs. A főbb szereplők természetesen visszatérnek, tehát újra láthatjuk Zoe Saldana-t, Zachary Quinto-t, Chris Pine-t, Karl Urban-t, Anton Yelchin-t, Simon Pegg-et és John Cho-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.