Hirdetés

Star Trek 2 - Képregényt kapunk átvezetésül

|

Elmés megoldással, egy képregény-sorozattal vezet át minket Roberto Orci és az IDW Publishing, ami a 2009-es első Star Trek és a jövőre várható folytatás közötti időszakot öleli fel.

Hirdetés

A képregényt az IDW Publishing és a CBS Consumer Products közöse adja ki, havonta várható a megjelenése és idén szeptemberben indul az első rész. A munkálatokban részt vesz a Star Trek egyik forgatókönyvírója, Roberto Orci is. A történet a 2009-es résztől indul és egészen a 2012-es folytatásig tetézi majd a történéseket ráadásul a filmben megismert színészek adják arcukat a képregénybeli szereplőknek is. A Star Trek 2-nek egyébként továbbra sincs biztos dátuma, jelenleg úgy tűnik, hogy 2012 nyarán kell rá számítanunk de a forgatásnak és minden másnak is idő kell, így ez is bizonytalan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.