Hirdetés

Star Trek 2 - Megvan a főgonosz?

|

Benedict Cumberbatch azon rendkívül felkapott fiatal színészek közé tartoznak, akik egyszerre több blockbuster stábjába is meghívást kaptak és éltek a lehetőséggel.

Hirdetés

Cumberbatch-et leginkább a BBC-n futó Sherlock sorozatból ismerhetjük, de aláírt például a Hobbit-ra, a Suszter,szabó, baka, kémre és most a Star Trek folytatására is. J.J. Abrams nagy költségvetésű sci-fi-jében ő alakíthatja majd hőseink főellenfelét, de arról nem adtak számot, hogy pontosan mit is jelent ez és mely karaktert testesítheti meg a fiatal tehetség. A Star Trek 2 Alex Kurtzman és Damon Lindelof forgatókönyve alapján - jelen álláspont szerint - 2013. május 17-én kerül a mozikba, az eredeti szereplőgárda nagy része pedig visszatér a második kalandra is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.