Hirdetés

Star Trek 2 - Roberto Orci válaszol

|

Roberto Orci és Alex Kurtzman közösen jegyezték le a 2009-es Star Trek forgatókönyvének alapjait és így terveznek a folytatással is - ezzel kapcsolatban számol be Orci a fejleményekről.

Hirdetés

A ComingSoon-nak adott számot Roberto Orci az esetleges változásokról, fejleményekről és a következőket közölte mondandójában: "Mindenki azt mondta, hogy [Kirk] túl fiatal ahhoz, hogy kapitány lehessen... szóval talán a következő film esetében valaki már azt mondja: "Ember, te fiatal és gyors vagy, biztosan kapitány leszel!" Beleépítjük az emberek véleményét. Jön egy rajongó reakció és talán ad egy történeti pontot, egy fordulatot!" Orci hozzátette még, hogy: "A rajongók több időt akartak minden karakternek, de az első eredettörténet volt és mindenkinek el kellett jutnia egy bizonyos pontig. Most mindenki egy szinten lesz, így haladhatunk." A Star Trek második részét 2012. június 29-re tervezték az okosok, reméljük tartják a megjelenést. Nagy a bizodalmunk J.J. Abrams-ban és csapatában, az első fejezet is kellemes meglepetésnek bizonyult.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.