Hirdetés

Star Trek 2 - Spoileres információk

|

Nem sokaknak jött össze az, amelyet J.J. Abrams és a Kurtzman - Orci páros megkísérelt 2009-ben, de nekik sikerült, és most némileg spoileres, de új információk láttak napvilágot a folytatással kapcsolatban.

Hirdetés

J.J. Abrams 2013. május 17-én tervezi kiadni a Star Trek 2-t, és most megosztott néhány olyan információt, amely sokak számára spoileres lehet, ezért csak óvatosan olvassatok tovább! A TrekMovie honlap értesülései szerint a folytatásban visszatér Leonard Nimoy, annak ellenére, hogy korábban azt beszélték, hogy nem lesz jelen. A 2009-es filmmel ellentétben most valóban jelen lesznek a klingonok, és nagy szerepet szán nekik Abrams, annak ellenére, hogy az első részbe is bele akarta őket tenni, forgattak is róla, majd később csupán a DVD-re került fel, a filmből kivágták. Az illetékesek korábban erőteljesen tagadták, hogy Khan benne lehet a második fejezetben, azonban a képen is látható Benedict Cumberbatch nem mást fog alakítani, mint magát Khant!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.