Hirdetés

Star Trek 3 2016-ban?

|

A nyár egyik nagy durranása lesz a J.J. Abrams által dirigált Sötétségben - Star Trek, amely vélhetően kasszát robbant majd még az erős felhozatal ellenére is.

Hirdetés

A siker borítékolható, de abban senki sem biztos, hogy Abrams úr visszatér-e a rendezői székbe, köszönhetően annak, hogy a Star Wars franchise sorsát is magára vállalta. Abban biztosak lehetünk, hogy producerként továbbra is felügyeli majd a széria sorsát, de abban nem, hogy mikor kaphajtuk meg a harmadik fejezetet. Mivel 2016-ban ünneplu a franchise az 50. évfordulóját, a Paramount Pictures naív kétéves kislány lenne, ha nem játszaná ki ezt az aduászt és nem időzíteni a harmadik részt pont erre az évre. A témáról megkérdezték Bryan Burk producer urat is, aki kifejtette, hogy már tervezgetik a folytatást és kikötötte, hogy a következő Star Trek mozira nem kell várnunk további négy évet (a 2009-es Star Trek és a mostani Star Trek Into the Darkness között pont 4 év telt el). Burk még hozzátette, hogy 2016 tökéletes év lesz az ünneplésre és nagy eseményekre számíthatunk, amibe a sajtó szerint egyértelműen beletartozik majd a Star Trek 3 premierje. A kérdés adott: kit látnátok szívesen a Star Trek 3 rendezői székében és örülnétek egy 2016-os dátumnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.