Hirdetés

Star Trek 3 - Megvan a rendező?

|

Azt pletykálják, hogy a Paramount már meg is találta J.J. Abrams utódját a Star Trek 3 élére, aki nem más lehet, mint az Attack the Block rendezője és a Tintin kalandjai írója, Joe Cornish.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint a Paramount azt szeretné, ha Joe Cornish dirigálná le a Star Trek 3-mat, miután J.J. Abrams a Star Wars 7 elkészítésével van elfoglalva. Mivel a stúdió 2014 nyarán szeretné már elkezdeni a forgatást, majd 2016-ban, vagyis a Star Trek 50. évfordulójára kiadni a harmadik filmet, ezért van rá esély, hogy valóban Cornish lesz a kiválasztott és rögtön neki is láthat a munkálatoknak, de várjuk meg a hivatalos bejelentést, hiszen korábban már az is szinte biztos volt, hogy Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) készítője csücsülhet a rendezői székbe, mégsem lett belőle semmi. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.