Hirdetés

Star Trek 3 - William Shatner is visszatér?

|

A legendás Star Trek franchise nagyjai közül Leonard Nimoy felbukkant már a 2009-es rebootban, mint az idősebbik Spock, de könnyen megeshet, hogy a harmadik részben maga Shatner is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Valamilyen oknál fogva Shatner nem szerette volna, ha csak egy cameo erejéig is feltűnik a J.J. Abrams-féle Star Trek rebootban és annak folytatásában, viszont most már van remény rá, hogy a Roberto Orci vezényletével készülő Star Trek 3-ban feltűnjön. Orci állítólag úgy írta meg a forgatókönyvet (John D. Payne és Patrick McKay közreműködésével), hogy Shatnernek is szentelt benne egy részt. A Badass Digest úgy tudja, hogy a szkriptben lehet egy olyan jelenet, amelyben Shatner és Nimoy újfent együtt mutatkoznak a képernyőn, először az 1991-es Star Trek VI: The Undiscovered Country (Star Trek VI: A nem ismert tartomány) óta. Egyfajta alternatív Kirk lehetne, amilyen Spock is volt az Abrams-féle Star Trek részekben. Hatalmas pillanat lenne ez a rajongók számára és valószínűleg az utolsó alkalom lenne az életben, hogy láthatnánk Shatnert James T. Kirk szerepében. Mindez természetesen csupán egy ötlet és rengeteget változhat, vagy akár el is tűnhet, mire a Star Trek 3 a mozikba kerül, de lehetőségnek remek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.