Hirdetés

Kiszállhat két fontos szereplő a Star Trek 4-ből

|

Nem alakulnak a tárgyalások zökkenőmentesen.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt a Paramount Pictures elárulta, hogy a soron következő negyedik Star Trek valahogy összeeresztené egymással James T. Kirk kapitány (Chris Pine) és George Kirk (Chris Hemsworth) karaktereit az időutazás adta lehetőségeket kiaknázva, ám a Star Trek: Mindenen túl várakozásokon alul teljesítő bevételét követően nem kapkodtak a készítők a folytatás előkészületeivel. Az elmúlt hetekben viszont kezdetét vették a tárgyalások a stúdió és színészek között, azonban a The Hollywood Reporter értesülései szerint talán pont a két központi karaktert életre keltő sztárok, Pine és Hemsworth visszatérése van veszélyben.

Hirdetés

A jelentés szerint mindkét színésszel széthullottak a tárgyalások, miután a stúdió az eredeti szerződésben foglaltakhoz képest kisebb fizetséget ajánlott fel nekik. A Paramount kihangsúlyozta, hogy ez a franchise nem tudja megfizetni őket a DC és Marvel filmekben betöltött szerepeikkel egyenrangúan, másrészt a döntés hátterében ott lehet a Mindenen túl gyenge pénzügyi teljesítménye is. A 2016-os film a 185 millió dolláros költségvetését kétszeresen sem tudta visszahozni (343 millióval zárt világszinten), így a stúdió inkább veszített, mint nyert vele, ezáltal valahol meg lehet érteni, ha óvatosabban szórnák a pénzt a folytatásnál. Ugyanakkor az is biztosra vehető, hogy Pine és Hemsworth húzóneve nélkül a Star Trek 4 sem lenne kirobbanó siker, hiába találkozik egymással most először a két Kirk.

A Paramount állítólag a távozásukat követően sem mondana le az új Star Trekről, ráadásul Zoe Saldana, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg és John Cho nagy valószínűséggel mind vissza fognak térni az előző felvonásokból. Egyelőre hivatalos megerősítés semmiről sincs, tehát megvan rá az esély, hogy változzanak a körülmények és Hemsworthék ismét leüljenek a tárgyalóasztalhoz.

A Star Trek 4-et az eddig csak sorozatepizódok rendezéséről ismert S. J. Clarkson fogja dirigálni, a premierdátum még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.