Hirdetés

Star Trek 4 - Zachary Quinto szerint nincs rá garancia, de reménykedik

|

A Star Trek - Mindenen túl annak ellenére nem teljesített az elvárások szerint a pénztáraknál, hogy a kritikusok és a közönség is szerette a klasszikus epizódra hajazó kalandot. És bár tavaly nyáron J.J. Abrams bejelentette a folytatást Chris Hemsworth-szel, egyelőre nem sokat hallani róla.

Hirdetés

Az utolsó életjelet a filmmel kapcsolatban Simon Pegg (Scotty/forgatóköny) adta még decemberben, erősen célozva rá, hogy elkezdtek dolgozni a Kelvin idővonal negyedik filmjén. Azóta viszont hiába kérdezgetik az érintett színészeket az újságírók, senki nem tud semmit. Chris Hemsworth (id. Kirk), Zoe Saldana (Uhura), Chris Pine (Kirk) és legutóbb Zachary Quinto (Spock) is kifejezték örömteli hajlandóságukat, hogy visszatérjenek a lassan egy évtizedes szerepükhöz, azonban arról fogalmuk sincs, hogy mikor mehetnek forgatni, vagy hogy egyáltalán összejön-e a buli.

Hirdetés

Quintot legújabb filmje, az Aardvark sajtókörútján kérdezték, hogy tud-e valamilyen belsős információval szolgálni a Star Trek kapcsán:

Nem tudok - egyelőre várakozunk. Tudom, hogy dolgoztak egy újabb film forgatókönyvén, majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle.

De ami szép ebben az élményben, hogy ezek között a nagy zászlóvivő filmek között van időnk, hogy számos különböző kreatív tapasztalatot gyűjtsünk. Színpadra állni, független filmeket forgatni és az ehhez hasonló dolgokat szeretem nagyon, hogy megtehetem. 

Szóval nagyon reménykedem, hogy csinálunk még egyet, de nincsen rá garancia.

Chris Pine nem sokkal ezelőtt a Wonder Woman film Cinema-Conos promója alatt szintén kifejezte frusztrációját Josh Horowitznak (MTV), hogy nehéz így tervezni az időbeosztását:

Szó szerint az utolsók között értesülök róla - a jelmeztervezők előbb tudják meg, mint én; a kellékesek előbb tudják meg, mint én.

Alig várom, hogy megcsináljuk. Szeretek mindenkit a filmben, ezt tudod te is. Szeretem a világot és annyiszor visszatérek, ahányszor csak megkérnek rá. Szeretem a magas fickót is, akit Thornak hívnak. 

Le fogom forgatni a filmet. Ha tudsz beszélni J.J.-vel [Abrams], mond meg neki a nevemben, hogy szeretnék tudni róla, hogy tudjam tervezni az életemet! 

Bízzunk benne, hogy a Paramount Pictures összekapja magát és elkészíti a következő filmet is a tervek szerint; remélhetőleg kevesebb kapkodással és jobban felépített marketinggel az előzőhöz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.