Hirdetés

Star Trek Beyond - Befutott az első előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

Elviekben a Star Wars - Az ébredő Erő előtt debütált volna a nagy rivális széria első trailere, de végül befutott Kirk kapitányék következő kalandjának első előzetese. J.J. Abrams mivel értelemszerűen a Star Warsszal volt elfoglalva, ezért csak producerként vette ki a részét az újabb kalandból, melyet a Halálos iramban-széria veteránja, Justin Lin dirigált, a forgatókönyvért pedig a feldolgozások Scotty-ja, a közismerten geek Simon Pegg felelt, az ellenlábast pedig maga Idris Elba alakítja majd. Egyelőre nem úgy fest, mintha visszaakarnának kanyarodni Gene Roddenberry filozofikusabb hangvételéhez, ami a szériát jellemezte, de mindenesetre könnyed sci-fi kalandnak néz ki. Star trek jövőre lesz 50 éves, így nem ártana egy méltó film hozzá, de hogy megtudjuk, hogy sikerült e, arra júliusig várnunk kell. Update: végül befutott a Star Trek - Mindenen túl szinkronos előzetese, amelyben mindenki a megszokott magyar hangján szólal meg. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=URw4PPXmvJg Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=sxoK5fSqK8E&feature=youtu.be Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=XRVD32rnzOw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.