Hirdetés

Star Trek Beyond - Harcművész a színészek között

|

Hirdetés

A Star Trek Beyond stábja már elkezdett forgatni Vancouverben (Kanada), hisz jövő nyáron már a mozikban kell lennie a filmnek, így nem csak a jótékonykodásra adódott lehetőség, hanem egyre több infó szivárog ki. Azt már tudjuk, hogy Idris Elbáé a főgonosz szerepe és nem mint klingon. Most már az is biztos, hogy a Halálos Iramban 6 egyik gonosza is szerepet kap.

joe-taslim
Joe Taslim nem csak egy egyszerű színész, hanem tehetséges harcművész is, silat és judo mellett még elég sok másban is jártas. A nagyközönség először a Rajtaütésben láthatta az indonéz színészt, de többeknek inkább Shaw csapatának tagjaként lehet ismerős a Halálos Iramban 6. részéből. A filmben alaposan ellátja Tyrese Gibson (Roman) és Sung Kang (Han) baját, ezzel egy igen emlékezetes jelenetet hátrahagyva, ha mégsem sikerült felidézni, akkor itt a bizonyíték, hogy az úriember igen tehetséges: https://www.youtube.com/watch?v=mRkpJ3miWKQ A szerepéről egyelőre sokat nem lehet tudni, de annyit azért már elmondtak, hogy "kulcsszerepe lesz Elba ellen". Reméljük, hogy lesz lehetősége megcsillogtatni tehetségét, mondjuk az Enterprise fedélzetén. A Star Trek Beyond 2016. július 8-án jön a mozikba, és mindenki, aki fontos visszatér, hogy egy sokkal klasszikusabb sztorit vigyenek vászonra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.