Hirdetés

Star Trek Beyond - Nyerj egy utat a forgatásra!

|

Hirdetés

A Star Trek Beyond színészei egy kis jótékonykodásba fogtak pár héttel ezelőtt. Közösen az Omaze nevű szervezettel, akiknek nem ez az első ilyen projektje. Egy videóban azt kérték a rajongóktól, hogy adakozzanak minimum 10 dollárt a 9 általuk megnevezett szervezetnek, akik ezt megtették, azok közül pedig kisorsoltak egy embert, aki kapott egy elsétálós szerepet a Star Trek Beyondban. (Itt lehet utánanézni.) További 5 ember fog lehetőséget kapni egy fogatási látogatással egybekötve, majd a színészekkel és a készítőkkel is eldumálhatnak. Gondolom mondanom sem kell, hogy abszolút siker volt az első, ezért folytatásképpen kidobták a következő videót. Nincs országra korlátozva, szóval nézzétek meg és adakozzatok. Többféle lehetőség van, a minimum ugye 10 dollár, de határ a csillagos ég, és nyilván ezzel arányos a jutalmazás is. Nem elég, hogy mindezt a jó ügyért hozták össze, de pár kiváltságos rajongó is jól jár, szóval egy zseniális kezdeményezésről van szó. A projekt a "to boldly go" jelige alatt fut, amit a keményvonalas Star Trek rajongóknak felesleges bemutatni, de elég csak annyit tudni, hogy ez van Kirk kapitány nyitó monológjában az Enterprise-ról.

Az űr... a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja az Enterprise csillaghajó... melynek feladata különös, új világok felfedezése... új életformák, új civilizációk felkutatása... és hogy eljusson oda, ahová még senki nem merészkedett.
A videót már csak azért is érdemes megnézni, mert a színészek választották ki a szervezeteket, mindenki tiszteletét teszi: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin és igen, még Idris Elba is. Ez az aktuális: https://www.youtube.com/watch?v=AGAZ_WHNGa4 Itt pedig az első, már csak a kis poénokért és Idris Elba táncáért is érdemes megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=s-COeaGn5x0
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.