Hirdetés

Star Trek Beyond - Tekintsetek be a kulisszák mögé az új videóval

|

Hirdetés

Pár hete már megkaptuk az első előzetest az idén érkező Star Trek Beyond mozifilmhez, amely franchise idén ünnepli 50. évfordulóját, így elvileg valami különleges kalandban lehet majd részünk a moziban. Amíg egy új előzetesre várunk, az Entertainment Tonight-nak hála most betekintést nyerhetünk a forgatásba és annak kulisszái mögé egy videó erejéig. https://www.youtube.com/watch?v=8lNirrw_QB0 A Star Trek Beyond 2016. július 22-én érkezik a mozikba, melyben visszatér mindenki az előző 2 rész legénysége közül, úgy mint Chris Pine (Kirk kapitány), Zachary Quinto (Spock), Simon Pegg (Scotty), Karl Urban (Bones), Zoe Saldana (Uhura), Anton Yelchin (Csehov), John Cho (Sulu). Főbb szerepben feltűnik még Idris Elba és Sofia Boutella.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.